Referenssit

  Burger King Keljo, Jyväskylä

  Burger King Keljo, Jyväskylä tilasi sisälle tuotantotiloihin GE Edgelit Eco 35w 4000k Led paneelivalaisimet 600×600 sekä pihavalaistus Sylvania Zephyr 50w 4000k Led valaisimella. Asiakas oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen.  

  Taloyhtiö tai kiinteistöyhtiö: olisiko aika uusia valaistusta?

  Hyvin suunniteltu ja toteutettu valaistusratkaisu palvelee sekä asukkaiden viihtyvyyttä että turvallisuutta – ja siinä samalla ennen kaikkea yhtiön rahapussia. Lue, miten valaistuksen toteutus onnistuu kanssamme.

  Sokos Jyväskylään suunnitelmallinen valaistuksen optimointi

  Sokos keskukseen Jyväskylään tehtiin suunnitelmallinen valaistuksen optimointi. Uusilla led-valaisimilla saatiin säästöjä sähkönkulutuksessa ja myymälän jäähdytyksen minimoimisessa.

  Syväsäteilijä-ledeillä miellyttävä ja pirteä valaistus pelikentälle

  Spiral-Hallin suurpainenatikat alkoivat olla elämänkaarensa lopussa ja tuottivat paljon huolto- ja vaihtotöitä. Lumixia teki valaistuskartoituksen pohjalta valaistussuunnitelman ja toimitti suunnitelman mukaiset tuotteet. Samalla Spiral-Halli otti käyttöön Dialuxin – valaistussuunnittelun tietokoneohjelmiston – mikä helpottaa valaistuksen optimaalista hallintaa.

  Tampereen Lihajaloste paransi valaistuksen kustannustehokkuutta

  Valaistuksen kartoituksen sekä energiansäästölaskelman avulla saatiin aikaan konkreettisia muutoksia, jotka ovat vaikuttaneet positiivisesti työturvallisuuden ja viihtyvyyteen. Energiansäästö on näkynyt välittömästi sähkölaskuissa.

  Pysäköintitalon valaistuksen uusiminen

  Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiö uudisti pysäköintitalon valaistuksen. Tavoitteina oli valaistuksen selkeä parannus sekä energiansäästö.

  Kuopion varastokirjastolle parempaa valaistusta ja säästöä

  Uusi valaistusratkaisu näkyy valon tasaisuutena, lamppujen pidempänä käyttöikänä sekä energian säästönä.

  CASE: 4dBarn – Viihtyisyyttä toimistoon valaistuksella

  Yleisvalaistuksen suunnittelu Oulun keskustassa sijaitsevaan toimistoon paransi työskentelyolosuhteita osana sisustussuunnittelua.