Yritykset

  Tourukeskus, Jyväskylä

  Jyväskylässä sijaitsevan Tourukeskuksen ulkovalaistus päivitettiin. Parkkialueille valittiin tehokas Skyline Mini –pylväsvalaisin symmetrisellä valonjaolla. Tourukeskuksen julkisivua valaisemaan valittiin korroosiosuojattu vankkarunkoinen InVerto -seinävalaisin sekä tehokas, painevalettu alumiinirunkoinen Start Flood IP66 –valonheitin. Tie- ja katuvalaisin Zephyr valaisee ajoreittiä parkkihalliin ja lastauslaiturille. Lastauslaiturin katoksessa valaisee polykarbonaattirunkoinen Start Waterproof –teollisuusvalaisin.

  ABC Aura, Turku

  Auran ABC siirtyi sujuvasti led -aikaan Lumixian käsittelyssä. Ravintolapuolen kassa-alueen loisteputket korvattiin Tungsramin led putkilla, ja vanhat 2x 32w pienloistelamppuvalaisimet korvattiin 36w led paneelivalaisimilla. Myymälän puolen kaikki 2x58w loisteputkivalaisimet korvattiin puolestaan Tungsramin 49w led mariner -valaisimilla. Myös tuulikaapit ja wc-tilat saivat paremman valaistuksen, kun näihin paikkoihin asennettiin Tungsramin 18w Slim downlight led -valaisimet. Kohteessa on […]

  Keski-Suomen museon näyttelyvalaistuksen uudistus

  Jyväskylän Ruusupuistossa sijaitseva Alvar Aallon suunnittelema Keski-Suomen museo on valmistunut v. 1960 ja Alvar Aallon arkkitehtitoimiston suunnittelema laajennus v. 1990.

  Boho Studio, Tampere

  Boho Studion koulutustilat Tampereella kaipasivat uutta valaistusta ja yritys kääntyi Lumixia Oy, Tampereen Jussi Pesosen puoleen. Jussin suunnittelemana tilaan saatiin toimiva valaistus, jonka valoteho riittää myös tarkempaan työskentelyyn. Asiakas on ollut erittäin tyytyväinen ja suositteleekin ehdottomasti kääntymään ammattilaisen puoleen valaistusta suunnitellessa!    

  Biltema, Kuopio

  Kuopion Bilteman ulkovalaistus/julkisivu koki uudistuksen, kun seinille asennettiin sirot ja energiatehokkaat led heittimet. Myös lastauslaituri sai uuden valaistuksen, kun vanhat 400w monimetallivalaisimet korvattiin Sylvanian highbay led valaisimilla.

  Hallin ulkovalaistus, Nekala, Tampere

  Tampereen Nekalassa sijaitsevan hallin ulkovalaistus uusittiin vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Hyvä ja riittävän tehokas valaistus lisää turvallisuutta sekä asiakkaiden tyytyväisyyttä, myös ilkivallan riski vähenee kun kiinteistöjen valaistus on kunnossa. Kohteeseen valittiin Sylvanian InVerto 2-osainen seinävalaisin jossa huima 72000h elinikä.  

  ABC Viinikka, Tampere

  ABC Viinikan liikenneasemalla oli käytössä 35W monimetallilamput jotka vaativat jatkuvaa huoltoa ja ylläpitoa, mikä aiheutti kuluja. Tilalle valittiin 600×600 led paneeli. Asema auki 05-24, joten kohteeseen valittiin laadukas Tungsramin led paneeli 5 vuoden takuulla. Muutostyön Lumixia Oy, Tampere toteutti yhteistyössä S-ryhmän ja Sähkösuomilammi Oy kanssa.  

  Laukaan kattotyö Oy

  Laukaan kattotyö Oy:n tiloissa näkee nyt työskennellä, kun tilaan asennettiin Jyväskylän Jyrkin toimesta Tungsramin 49w led mariner – valaisimet. Hyvä led valaistus parantaa työoloja ja turvallisuutta, sekä kuluttaa huomattavasti vähemmän energiaa kuin perinteiset loisteputket tai monimetallilamput.

  Sokos Jyväskylään suunnitelmallinen valaistuksen optimointi

  Sokos keskukseen Jyväskylään tehtiin suunnitelmallinen valaistuksen optimointi. Uusilla led-valaisimilla saatiin säästöjä sähkönkulutuksessa ja myymälän jäähdytyksen minimoimisessa.

  Syväsäteilijä-ledeillä miellyttävä ja pirteä valaistus pelikentälle

  Spiral-Hallin suurpainenatikat alkoivat olla elämänkaarensa lopussa ja tuottivat paljon huolto- ja vaihtotöitä. Lumixia teki valaistuskartoituksen pohjalta valaistussuunnitelman ja toimitti suunnitelman mukaiset tuotteet. Samalla Spiral-Halli otti käyttöön Dialuxin – valaistussuunnittelun tietokoneohjelmiston – mikä helpottaa valaistuksen optimaalista hallintaa.

  Tampereen Lihajaloste paransi valaistuksen kustannustehokkuutta

  Valaistuksen kartoituksen sekä energiansäästölaskelman avulla saatiin aikaan konkreettisia muutoksia, jotka ovat vaikuttaneet positiivisesti työturvallisuuden ja viihtyvyyteen. Energiansäästö on näkynyt välittömästi sähkölaskuissa.

  CASE: 4dBarn – Viihtyisyyttä toimistoon valaistuksella

  Yleisvalaistuksen suunnittelu Oulun keskustassa sijaitsevaan toimistoon paransi työskentelyolosuhteita osana sisustussuunnittelua.