Muut

  Keski-Suomen museon näyttelyvalaistuksen uudistus

  Jyväskylän Ruusupuistossa sijaitseva Alvar Aallon suunnittelema Keski-Suomen museo on valmistunut v. 1960 ja Alvar Aallon arkkitehtitoimiston suunnittelema laajennus v. 1990.

  Taloyhtiön piha tai rappukäytävä pimeä ja ankea?

  Taloyhtiön rappukäytävän valaistuksen uudistus LED – tekniikkaan. As Oy Soukan Itäinentorni Espoossa oli jo vuosia pohtinut rappukäytävän valaistuksen uudistamista, mutta asia oli jäänyt muiden projektien ja kiireiden jalkoihin.

  Hallin ulkovalaistus, Nekala, Tampere

  Tampereen Nekalassa sijaitsevan hallin ulkovalaistus uusittiin vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Hyvä ja riittävän tehokas valaistus lisää turvallisuutta sekä asiakkaiden tyytyväisyyttä, myös ilkivallan riski vähenee kun kiinteistöjen valaistus on kunnossa. Kohteeseen valittiin Sylvanian InVerto 2-osainen seinävalaisin jossa huima 72000h elinikä.  

  Kuopion adventtikirkko

  Kuopion Adventtikirkko sai uudet modernit led -valaisimet kirkkosaliin. Valaisin on halkaisijaltaan 120 cm ja vaijerikiinnityksen ansiosta tämä mahtava setti näyttää varsin kevyeltä ja ilmavalta. Valon värilämpötilan (3000k) ja himmennyksen ansiosta tilaan saadaan valaistuksella mukavan pehmeää tunnelmaa. Seurakunta on ollut erittäin tyytyväinen valaistukseen.  

  Pieksämäen seurakuntaopisto

  Pieksämäen seurakuntaopiston aulatilat sai somisteeksi nämä herkullisen ihanat Fabbian Cloudy -valaisimet.  

  Pysäköintitalon valaistuksen uusiminen

  Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiö uudisti pysäköintitalon valaistuksen. Tavoitteina oli valaistuksen selkeä parannus sekä energiansäästö.

  Kuopion varastokirjastolle parempaa valaistusta ja säästöä

  Uusi valaistusratkaisu näkyy valon tasaisuutena, lamppujen pidempänä käyttöikänä sekä energian säästönä.