Myymälät ja kaupat

  ABC Aura, Turku

  Auran ABC siirtyi sujuvasti led -aikaan Lumixian käsittelyssä. Ravintolapuolen kassa-alueen loisteputket korvattiin Tungsramin led putkilla, ja vanhat 2x 32w pienloistelamppuvalaisimet korvattiin 36w led paneelivalaisimilla. Myymälän puolen kaikki 2x58w loisteputkivalaisimet korvattiin puolestaan Tungsramin 49w led mariner -valaisimilla. Myös tuulikaapit ja wc-tilat saivat paremman valaistuksen, kun näihin paikkoihin asennettiin Tungsramin 18w Slim downlight led -valaisimet. Kohteessa on […]

  Boho Studio, Tampere

  Boho Studion koulutustilat Tampereella kaipasivat uutta valaistusta ja yritys kääntyi Lumixia Oy, Tampereen Jussi Pesosen puoleen. Jussin suunnittelemana tilaan saatiin toimiva valaistus, jonka valoteho riittää myös tarkempaan työskentelyyn. Asiakas on ollut erittäin tyytyväinen ja suositteleekin ehdottomasti kääntymään ammattilaisen puoleen valaistusta suunnitellessa!    

  Biltema, Kuopio

  Kuopion Bilteman ulkovalaistus/julkisivu koki uudistuksen, kun seinille asennettiin sirot ja energiatehokkaat led heittimet. Myös lastauslaituri sai uuden valaistuksen, kun vanhat 400w monimetallivalaisimet korvattiin Sylvanian highbay led valaisimilla.

  ABC Viinikka, Tampere

  ABC Viinikan liikenneasemalla oli käytössä 35W monimetallilamput jotka vaativat jatkuvaa huoltoa ja ylläpitoa, mikä aiheutti kuluja. Tilalle valittiin 600×600 led paneeli. Asema auki 05-24, joten kohteeseen valittiin laadukas Tungsramin led paneeli 5 vuoden takuulla. Muutostyön Lumixia Oy, Tampere toteutti yhteistyössä S-ryhmän ja Sähkösuomilammi Oy kanssa.  

  S-market Majakkarannan parkkihalli, Turku

  Turun S-Market Majakkarannan parkkihallin ledittäminen tuli maaliin. Vanhat 2 x 58w T8 loisteputket vaihdettiin led-valaisimiin. Hallia valaisee nyt kirkkaasti Tungsramin waterproof Mariner Integrated 43w, 4950lm, IP65.  

  Burger King Keljo, Jyväskylä

  Burger King Keljo, Jyväskylä tilasi sisälle tuotantotiloihin GE Edgelit Eco 35w 4000k Led paneelivalaisimet 600×600 sekä pihavalaistus Sylvania Zephyr 50w 4000k Led valaisimella. Asiakas oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen.  

  Sokos Jyväskylään suunnitelmallinen valaistuksen optimointi

  Sokos keskukseen Jyväskylään tehtiin suunnitelmallinen valaistuksen optimointi. Uusilla led-valaisimilla saatiin säästöjä sähkönkulutuksessa ja myymälän jäähdytyksen minimoimisessa.