Syväsäteilijä-ledeillä miellyttävä ja pirteä valaistus pelikentälle

Spiral-Halli on Tampereen Kaukajärvellä sijaitseva Suomen ensimmäinen erityisesti salibandyn pelaamiseen tarkoitettu halli. Hallissa on neljä täysimittaista salibandykenttää sekä kaksi pienempää kenttää, joiden valaistus on hoidettu 250W suurpainenatriumlampuilla. Nyt yhdellä kentällä 250W suurpainenatriumlamput korvattiin 150W Start LED Highbay -syväsäteilijöillä. 250W suurpainenatikat alkoivat olla elämänkaarensa lopussa ja tuottivat paljon huolto- ja vaihtotöitä.

Suuri kulutus ja sähkölaskujen korkea hinta antoivat sysäyksen valaistusasioiden tarkasteluun

Salibandyhallia pyörittävä Tero Kaski pyysi Lumixialta valaistuskartoituksen. Lumixia kävi kartoittamassa valaistuksen, teki tarjouksen ja toimitti suunnitelman mukaiset tuotteet. Lisäksi Lumixia toimitti Dialuxin – valaistussuunnittelun tietokoneohjelmiston – yhteistyössä Feilo Sylvania Finland Oy:n kanssa. Dialuxista asiakas saa tarvittavan tiedon ja varmistuu siitä, että valoa riittää kentällä heti led-valaistukseen vaihdettaessa. ”Tuotteen hinta ja takuuehdot (5 vuotta / STUL) muodostivat erittäin kilpailukykyisen kokonaisuuden, jonka vuoksi päädyimme ottamaan valaistuksen Lumixian kautta.”, kuvaa Tero Kaski toimittajavalintaa.

Pelaajat pitävät kentän nykyistä valaistusta miellyttävänä ja pirteänä. Tero Kaski kertoo, että jäljelle jäävät 250W suurpainenatikat tullaan myös vaihtamaan 150W Start LED Highbay -syväsäteilijöihin salibandykauden joulutauolla. Lumixia toimittaa myös Spiral-Hallin loistelamput hallin pukuhuoneisiin ja käytäviin.