Lumixia – Kaikki optimaaliseen valaistukseen

Olemme lamppujen ja valaistuksen asiantuntija sekä palveleva ammattilaistukku. Saat meiltä kaiken tarvittavan tilojen optimoituun valaistukseen. Edustamme maailman tunnetuimpia valaistusbrändejä, kuten Sylvaniaa, Tungsramia ja Hidealitea, sekä muita luotettavia laatumerkkejä. Niiden kattavista valikoimista löytyy kestävät ja pitkäikäiset tuotteet hyvällä hinta-laatusuhteella.

Ensiluokkainen henkilökohtainen palvelu on meille kunnia-asia. Meillä on pitkä kokemus valaistuksen asiantuntijana ja ymmärrämme asiakkaidemme erilaisia tarpeita. Olemme apunasi suunnittelusta toteutukseen ja autamme tekemään järkeviä valintoja. Toimitamme tuotteet luotettavasti ja ketterästi 24 tunnin palvelulupauksella. Asiakkainamme on mm. taloyhtiöitä, kaupunkeja ja kuntia, myymälöitä, teollisuusalan yrityksiä ja paljon muita toimijoita, joiden kohteissa optimaalisella ja kustannustehokkaalla valaistuksella on merkittävä rooli.

Haluamme olla kumppanisi valaistusasioissa – parantaa yhdessä turvallisuutta, viihtyisyyttä ja energiatehokkuutta optimaalisella valaistuksella. Ota yhteys lähimpään myyjämme ja kerro tarpeesi – me autamme.