Etsimme Aluemyyntipäälliköitä Pohjois-Suomeen sekä Pohjanmaalle

Lumixia – kaikki optimaaliseen valaistukseen

Olemme lamppujen ja valaistuksen asiantuntija sekä palveleva ammattilaistukku. Saat meiltä kaiken tarvittavan tilojen optimoituun valaistukseen. Edustamme maailman tunnetuimpia valaistusbrändejä, kuten Sylvania, Tungsram, Philips, Ensto ja Hidealite, sekä muita luotettavia laatumerkkejä. Niiden kattavista valikoimista löytyy kestävät ja pitkäikäiset tuotteet hyvällä hinta-laatusuhteella.

Ensiluokkainen henkilökohtainen palvelu on meille kunnia-asia. Meillä on pitkä kokemus valaistuksen asiantuntijana ja ymmärrämme asiakkaidemme erilaisia tarpeita. Olemme apunasi suunnittelusta toteutukseen ja autamme tekemään järkeviä valintoja. Toimitamme tuotteet luotettavasti ja ketterästi 24 tunnin palvelulupauksella. Asiakkainamme on mm. Taloyhtiöitä, kaupunkeja ja kuntia, myymälöitä, teollisuusalan yrityksiä ja paljon muita toimijoita, joiden kohteissa optimaalisella ja kustannustehokkaalla valaistuksella on merkittävä rooli.

Haluatko tulla mukaan maanlaajuiseen valonlähteiden, valaisimien, sähköautolatausasemien ym. Tukkukauppakonseptiin ja olla mukana huipputiimissä? Etsimme Aluemyyntipäällikköä Pohjois-Suomeen nykyisen siirtyessä toisiin tehtäviin. Asemapaikkana Oulu jossa meillä sijaitsee tukkuvarasto. Vakituiseen työsuhteeseen tai toiminimiyrittäjäksi. Etsimme Aluemyyntipäällikköä myös myyntiverkostoomme Pohjanmaalle vakituiseen työsuhteeseen tai toiminimiyrittäjäksi. Asemapaikkana Seinäjoki johon perustamme tukkuvaraston.

Tehtäviisi kuuluvat tuotteidemme myynti asiakkaillemme alueellasi.

Odotamme sinulta innokkuutta, oma-aloitteisuutta sekä uskoa omaan tekemiseen. Aikaisempi myyntialan työkokemus katsotaan eduksi, mutta sitä et välttämättä tarvitse, jos olet positiivinen ja periksiantamaton luonteeltasi. Aikaisemmasta valonlähteiden ja valaisimien tuntemuksesta on myös hyötyä tehtävässä. Olet ennakkoluuloton, ulospäinsuuntautunut ja asiakaspalveluhenkinen.

Tarjoamme sinulle osaksi valmiin asiakaspiirin, josta sinun on helppo edetä eteenpäin. Koulutamme ja perehdytämme sinut valonlähteiden ja valaisimien huippumyyjäksi. Tarjoamme sinulle myös hyvän ansaintamahdollisuuden, bonusjärjestelmän sekä halutessasi autoedun.

Täytämme työpaikat heti löydettyämme sopivan henkilön, mutta viimeistään 30.6.2021

Lähetä hakemuksesi sekä cv:si osoitteeseen: arsi.niinijarvi@lumixia.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Arsi Niinijärvi puh. 050 412 3226

Linkki Duunitoriin